Worm Skrue Jack Growing Widely

En orm er et gear, der har en eller flere spiralformede tænder og er forlovet med ormhjulet for at danne et forskudt aksel gear par. Indekseringsfladen kan være en cylindrisk overflade, Worm Screw Jack en konisk overflade eller en ringformet overflade. Ifølge en anden tandprofilkurve kan almindelig cylindrisk orm opdeles i Archimedes-orm (ZA-orm), involutorm (ZI-orm), normal straightworm (ZN-orm) og kegleformet cylindrisk orm (ZK Worm) og så videre

(1) Archimedes orm: Denne orm, Worm Skrue Jack i planet vinkelret på ormaksen (dvs. enden), tandprofilen til Archimedes-spiralen i tandprofilens akse (dvs. aksiale tænder Profil) er en lige linje med en tandvinkel a0 = 20 °. Den kan bearbejdes på en drejebænk med en enkeltpolet (med en ledningsvinkel på γ ≤ 3 °) eller en dobbeltpolet (når γ> 3 °) med en lige kant. Når værktøjet er installeret, skal Worm Screw Jack den øverste overflade af skærekanten passere gennem ormen af ​​ormen. Denne ormslibning er vanskelig, når ledningsvinklen er stor forarbejdning ulejlighed.

(2) involute orm: involute orm (ZI orm) orm tand overfladen er gradvist åben spiraloverflade, slutningen af ​​tandprofilen for involuteren. Ved bearbejdning er værktøjskanten tangent til basiscirklen. Kan slibes, let at sikre forarbejdningsnøjagtigheden. Generelt bruges til antallet af ormhoved mere høj hastighed og mere sofistikeret transmission.

(3) Normal straightening orm: Denne masks endeflade er udvidet involveret, Worm Screw Jack og tandfladen (NN) er lige. ZN orm er også en lige knivblad med en enkelt pol eller pol i drejebænkets drejning. Drejning, når knivbladet ligger på spiraloverfladen af ​​loven, er Worm Screw Jack behandlingen enkel, der kan bruges slibeskive, der ofte bruges i lang præcisionsmaskedrift.

(4) Cone Envelope Worm: Dette er en ikke-lineær spiralorm. Den kan ikke bearbejdes på en drejebænk og kan kun formales på en fræsemaskine og jordes på en mølle. Bearbejdning, Worm Skrue Stik skærekniven eller slibeskiven placeret i den normale retning af ormen tandsporet, ud over arbejdsstykket for spiralbevægelsen, værktøjet på samme tid omkring sin egen akse til roterende bevægelse. På dette tidspunkt er Worm Screw Jack fræsefladen (eller slibeskiven) fræserens spiral tandoverflade, og tandprofilen på II og NN sektionerne er en kurve. Denne orm er nem at male, ormen er mere præcis, applikationen er mere og mere omfattende.

Den cirkulære cylindriske ormdrev svarer til den konventionelle cylindriske ormdrev, bortset fra at profilen af ​​tandprofilen er forskellig. Den spiralformede overflade af ormen er skåret med et blad med en rundet buet, Worm Screw Jack og ormen er lavet med Fan Chengfa. I midterplanet (dvs. aksen for ormen og ormen af ​​ormen) er ormens tandprofil konkav bue, og tandprofilen på snekkegearet er konveks. Derfor er den cirkulære cylindriske ormdrev en konkav og konveks bue-tandmaskning af transmissionen, Worm Screw Jack, men også en kontaktlinie til transmissionen. Hovedfunktionerne er: høj effektivitet, generelt op til 90%; belastningskapacitet, generelt højere end den almindelige cylindriske ormdrev 50% til 150%; lille størrelse; lille kvalitet; kompakt struktur. Dette drev er blevet meget udbredt inden for metallurgi, minedrift, kemisk konstruktion, Worm Screw Jack løft og andet mekanisk udstyr i afmatningen.

Worm gearet er kendetegnet ved, at ormlegemet er i aksial form er en konkav cirkelbue til dannelsen af ​​den roterende overflade af bussen, Worm Screw Jack, så denne ormdrev kaldes ormhjulet. I maskeringsbåndet af denne transmission er hulkredsets stigningscirkel placeret på den bueformede overflade af ormen, det vil sige, at ormen af ​​ormen vikles rundt om ormhjulet. Worm Screw Jack I midterplanet er ormen og orm gearet lige tand profil. På grund af tandens samtidige indgreb og kontakten mellem tænderne og retningen af ​​bevægelsen af ​​snekkegearet ligner den lodrette Worm Screw Jack, som i høj grad forbedrede tandhjulene og dannelsen af ​​smøreoliefilmbetingelser, Worm Skrue Jack og dermed bære kapacitet af omkring Akmami Tyskland orm drev 2 til 4 gange effektiviteten er generelt så høj som 0,85 ~ 0,9; men det kræver en højere fremstillings- og installationsnøjagtighed.