Miter Gearbox Driven Form

Vindkraftgenerator er vindkraft til mekanisk kraft af kraftværket, også kendt som vindmøller. Bredt set er det en slags solvarmekilde, Mitre Gearbox atmosfæren som varmeens arbejdsmedium ved hjælp af generatoren. Vindgeneratorer bruger naturenergi, meget bedre end dieselkraftproduktion. Men hvis nødanvendelsen stadig er mindre end dieselgeneratorer.

Vindmølle er sammensat af vindhjul, transmissionssystem, MITTER Gearbox yaw system, hydraulik system, bremsesystem, generator, kontrol og sikkerhedssystem, nacelle, tårn og fundament.

Hovedelementerne i funktionen beskrevet nedenfor:

(1) Bladblad er en enhed, der absorberer vindenergi og konverterer luftens kinetiske energi til rotationshjulets mekaniske energi.

(2) fodersystemet ved at ændre knivhældningsvinklen, Mitre Gearbox, så bladene i forskellige vindhastigheder på den bedste måde kan absorbere vindenergi, når vinden går ud af vindhastigheden, knivskrumplet bremse.

(3) gearkasse gearkasse er vindhjulet i vinden under virkningen af ​​kraften genereret af generatoren, og for at opnå den tilsvarende hastighed.

(4) generatorgenerator er rotorrotationen af ​​den mekaniske kinetiske energi i elektriske komponenter. Rotoren er forbundet med frekvensomformeren og kan tilvejebringe justerbar frekvensspænding til rotorkredsløbet. Miter gearkasse (Metal bearbejdning er virkelig god) Udgangshastigheden kan justeres inden for ± 30% af den synkrone hastighed.

(5) yaw system yaw system aktiv på vind geardrev form, og styresystem til at matche, så at pumpehjulet altid er i windward tilstand, fuld udnyttelse af vindenergi, Mitre gearkasse forbedrer effektgenerering effektivitet. Samtidig med at der tilvejebringes det nødvendige låsemoment for at sikre en sikker betjening af enheden.

(6) Hjulnav Hubens rolle er at holde knivene sammen og bære de forskellige belastninger på kniven og derefter passere til generatorakslen. Hubstrukturen er udstyret med tre radiale fnug.

(7) basismonteringsenhed er basen, MITER Gearbox den næste platformskonstruktion, platformmonteringen, tankstigen og andre komponenter. Gennem den yaw bearing, der er forbundet med tårnet, og gennem yaw systemet til at køre kabinen samling, generator samling, fugning system samling.

Vindmølle arbejder gennem vinden for at fremme impellerrotationen, Mitre Gearbox og derefter gennem transmissionssystemet for at fremskynde generatorens hastighed for at drive generatorens elproduktion (metalforarbejdning er rigtig god) effektiv vindkraft til el. Ifølge den nuværende vindmølle-teknologi, omkring tre meter per sekund af brisehastigheden (graden af ​​brise) kan du begynde at generere elektricitet.

Den mest almindelige struktur af store vindmøller forbundet med gitteret er den trekantede vindhjuls vandrette akse og er monteret på et opretstående rørformet tårn med vindmøllevinger af kompositmateriale. Mitre Gearbox I modsætning til små vindmøller springer vindmøller med store vindmøller i Mitre Gearbox ganske langsomt. Relativt enkle vindmøller anvendes ved faste hastigheder. Normalt med to forskellige hastigheder - med lav hastighed og høj hastighed i stærke vinde under svage vind. Disse induktive induktionsgeneratorer med fast hastighed kan direkte generere nettets vekselstrøm.

Det relativt nye design er generelt variabel hastighed (f.eks. V52-850 kilowatt vindturbinehastighed på 14 pr. Minut til 31,4 pr. Minut). Med variabel hastighedsbetjening kan MITTER Gearbox forbedres med aerodynamisk effektivitet for at udvinde mere energi og lavere støj under svage vindforhold.