Gearkasse reducere hastigheden

Aksel gearkassen er den sidste del af drivsystemet, som overfører strøm til hjulparret, hvilket reducerer drivakslen eller hydraulikmotorenes hastighed, øger drejningsmomentet og kører hjulet til at dreje. Bevel Gearbox I en række store vejvedligeholdelsesmaskiner, aksel gearkasse struktur, hastighed forholdet er ikke det samme, den nuværende indenlandske brug WD-320 stabil bil drev system og DC-32 tamp bil grundlæggende det samme, så de to aksler Gearkasser er stort set de samme.

DC-32 tændingsvogn har tre aksel gearkasse, Bevel gearkasse opdelt i aktiv bogie aksel gearkasse (herefter omtalt som aksel gearkasse Ⅰ) og drevet bogie aksel gearkasse (i det følgende omtalt som aksel gearkasse Ⅱ) to typer. DC-32 tampebil med højhastighedstog, lav hastighed to sæt rejsesystem, højhastighedstog med hydraulisk mekanisk transmission, lavhastighedskørsel ved hjælp af statisk hydraulisk drev.

Når rammen kører med høj hastighed, er Bevel Gearbox de to akser af den forreste bogie drivakslen. Driftsruten er: motor → hydraulisk momentomformer → gearkasse → udgangsaksel → overføringshus → drivaksel → aksel gearkasse → hjul.

Når tampmaskinen kører, er det nødvendigt at starte, bremse eller pendle til den trinvise afstemning. Driftsruten er: motor → hydraulik gearkasse → oliepumpe → oliemotor → gearkasse → drivaksel bokse udgangsaksel → drivaksel → overføringsboks → drivaksel → aksel gearkasse → front bogie → hjul. Samtidig kører en anden oliemotor (hjælpemotor) bagsiden af ​​bogien som et hjælpedrev for at øge hjulet.

Strukturen på aksel gearkasse. Gearkasse Gearkassen bruges i figur 4 viser den unipolære cylindriske gear mode, hovedsagelig sammensat af to aksler. Indgangsakslen 5 er en første aksel, hvis indløb er forbundet med motoren med splines og et lille lige cylindrisk tandhjul 8, som er glidbar i aksial retning ved hjælp af splines. Geværgearkasse akslen 3 er den anden akse, svinggearkasse og akslen er presset udstyret med et stort spids gear 1 for at drive akslen til at rotere. Gearkasse Gearkassen er forsynet med en cylinderbetjent kobling, som er i indgreb med det store cylindriske gear 1 ved at skubbe gaffel 7 på koblingsakslen 6 for at drive det lille, lige, cylindriske gear 8, der skal tilkobles.