Facet gearkasse samlede ydeevne

Gearkassen er en af de centrale komponenter i MPS cement mill, dens drift er normal eller ikke direkte relateret til den samlede præstation af møllen.  Facet gearkasse gearkassen omfatter hovedsagelig shell, facet gearkasse snekkegear sæt, planetgear sæt, dækning, seal, stak kugleleje, osv., drevet af motoren gennem snekkegear og planetgear sæt til at køre pladen i stak bærer på bevægelsen, fordi stak kugleleje og den ydre dækker mellem dannelsen af højtryks olien film, kan sikre smidig og effektiv drift af slibning skål. På samme tid, den ydre dækker og shell mellem brugen af labyrinten sæler forhindre facet gearkasse effektivt støv ind. Med gearkassen er tilsluttet den skål del vist i figur 2, når gear box bevægelsen, gennem bolt til at drive hele del af slibning skål, slibning roller og slibning skål mellem dannelsen af materielle slibning.

I et websted 4000t / d produktionslinje MPS cement mill inspektion fandt der gear box segl på rust op af vandet (to), der er tydelige tegn på korrosion, men forsegling gummi ring udseende ikke er beskadiget, så den første spekulation, interne korrosion , Facet gearkasse, men den konkrete situation skal åbnes efter låg til at bestemme. Som et spørgsmål af stor betydning sendt FLENDER producenter også specifikt til scenen for at beskæftige sig med, facet gearkasse aftalt at åbne gear boks dække vedligeholdelse.

1) fjerne den vigtigste motor med den forudindstillede rejser først, derefter fjerne skål og gearkasse med hydraulisk skruenøgle, gearkasse og jorden

(2) i boksen udvinding gear før behovet for at støtte delene omfatter: roller, facet gearkasse roller forbundet til stellet pres støtte pres ramme stang, disc og andre dele. Først med en speciel værktøj vil være knyttet til rullen, og derefter samlet værktøj beslag placeret i midten af skålen lift platform. Når stikket hydraulisk lift skål fra bunden, roller, pres ramme, trækstang, ophæves facet gearkasse osv sammen.

I forbindelse med hejse der er to punkter at bemærke: som siden af skålen installeret tilbage til skraber, ved at løfte den øvre ende af interferens med vind ring, facet gearkasse så først i den manuelle centnergræskar med horn med vinden ringen pad til placeringen af interferens med slibning skålen; Lift skålen under processen, for at forhindre den hejse del af hældning (resulterer i slibning skål og gear box mellem stiften sidder fast), har brug for en til at måle i bunden af skålen og gear kasse på overfladen af afstanden, facet gearkasse én person til at betjene de elektrisk hydraulisk jack til at opretholde niveauet af stigningen, snarere end at stole på tre hydraulisk jack synkron lift. Ved at løfte den slibning skål, facet gearkasse du skal låse jack med en møtrik for at undgå sidder ned ondt.

(3) i toppen af skålen til fuldt udsætte pin og forlade nok til at flytte plads, begyndte at udvinde gearkassen. Gearkasse udvinding af manuel hoist og runde med færdiggørelsen. Først, facet gearkasse fjerne gearkasse fra spor og rent, og brug 4 små stik i gear kasse fire hjørner for at synkronisere sin top, facet gearkasse indtil du kan sætte 20mm runde bar hidtil (11 side, ialt 22).