Bevel Gearbox Bearing Life

Skrådetektoren bruges til at formidle bevægelsen og kraften mellem de to skærende akser. I almindelighed er skæringsvinklen mellem de to akser af keglehjulet 90 ° (men må ikke være 90 °). På samme måde som cylindriske tandhjul har keglehjul indekserede kegler, krumtegler, kegler og kegler. Keglen har en stor ende og en lille ende, og den tilsvarende store ende cirkel kaldes indekscirklen (dens radius r), den øverste cirkel, tandcirklen og basiscirklen. Bevægelsen af ​​et par keglehjul svarer til et par koniske akkorder til ren rulning

Ved udformningen af ​​skrågeardrev ifølge et givet transmissionsforhold ifølge ovenstående formel til bestemmelse af værdien af ​​to runder af keglevinkel.

Med hensyn til keglens tandhjulskeglevinkel og roten af ​​rotkeglesvinklen på størrelsen, så med de to keglehjulsgitterende gearkasse på kravet til dens øverste clearance. I henhold til den nationale standard (GB / T 12369-1990, GB / T12370-1990) regulativer, brugen af ​​anden top-gap bevel gear gear, er de to runder af top gapet fra den store ende til den lille ende lige, Keglen på keglen og keglen på tandroten falder sammen med et punkt. Men de to runder på toppen af ​​keglen, på grund af sin bus parallelt med det andet skråhjul med en anden skråning af bustens tandkegle, så er keglen ikke længere med indekseringskeglekeglen. Denne form for skrågreb er ækvivalent med at reducere tandspidsen af ​​den lille ende af tandhøjden og derved reducere muligheden for spidsen af ​​tandspidsen; og radius af tandradius er stor, bidrager til at forbedre belastningskapaciteten, værktøjets levetid og opbevaring Oliesmøring

Støjbehandling

Keglens gearkasse er en vigtig del af den mekaniske transmission, der i vid udstrækning anvendes i et par gearindgange, på grund af den uundgåelige eksistens af tonehøjde, tand og andre fejl i løbet af operationen vil der frembringes gnidningsimpulser, der opstår med geargitteret frekvens svarende Støj, friktion mellem tandoverfladen på grund af relativ glidende friktion opstår. Da gearene er de grundlæggende dele af gearkassen, er det nødvendigt at reducere gearstøj for at styre gearkassen støj. Generelt forekommer gearsystemet støj hovedsagelig i følgende områder:

1. gear design aspekter. Forkert parametervalg, sammenfald er for lille, ukorrekt profilmodifikation eller ingen ændring, gearkasse struktur er urimelig og så videre. Gear behandling base sektion fejl og tand profil fejl er for stor, tand side gapet er for stort, overfladen ruhed er for stor og så videre.

2. Gear og gearkasse. Montering excentricitet, kontaktnøjagtighed er lav, akselets parallelisme er dårlig, akslen, lejet, lejestivheden er utilstrækkelig, lejebevægelsens præcision er ikke høj, og spalten er ikke korrekt.

3. Andre aspekter af indgangsmoment. Udsvingsmomentets svingning, akselsystemets vridningsvibration, motorens balance og andre transmissionspar.

Bærer livet

Statistikker viser, at vindmølle gearkassefejl stadig er ca. 50% af fejlen med lagervalg, fremstilling, smøring eller brug. På grund af tekniske forhold og andre grunde er den indenlandske megawatt-klasse enhed af kernekomponenter som motorer, gearkasser, knive, elektronisk styringsudstyr og yaw-systemer i dag afhængig af import og anvendes i disse store vindmølle gear Kuglelejer, yaw lejer, kuglelejer og spindelelejer er helt afhængige af importen. Derfor er den mere præcise beregning af leveberegning særlig vigtig for konstruktionen af ​​vindmølle gearkasse.

På grund af den høje pålidelighed, der kræves til lejer, er lejens levetid normalt ikke mindre end 130.000 timer. Og fordi der er for mange faktorer, som påvirker lejens træthedsliv, skal lejens træthedslære stadig forbedres, og levelivsteorien i ind-og udland har ikke en samlet beregningsmetode accepteret af alle brancher .

Ved driftstemperatur, smøreolieviskositet og renhed og hastighedsfaktorer som lejelængde har stor indflydelse på driftstilstanden for forringelse (temperaturstigning, hastighedsreduktion, forøgede forurenende stoffer), kan levedygtigheden reduceres væsentligt. Virkningen af ​​vindmølle gearkasse bærer levetiden af ​​forskellige faktorer dybdegående analyse, for at udvikle en mere præcis beregning af lejeliv er den indenlandske bærende industri og endda højeste prioritet i vindenergi industrien