Bevel Gearbox grundlæggende det samme

Akselgearkassen er den sidste del af transmissionssystemet, der transmitterer strøm til justering af ganghjulet, og kraften i transmissionsakslen eller hydraulikmotoren reducerer omdrejningshastigheden og øger drejningsmomentet, kommando gearkasse, der driver hjulparret til at dreje . I alle former for storskala vedligeholdelsesmaskiner, aksel gearkasse struktur, transmissionshastighed forhold og så videre er ikke det samme, Bevel Gearbox den nuværende indenlandske brug af WD-320 stabilt køretøj transmissionssystem med det samme som DC-32 tamping køretøj, så gearkassen med to aksler er stort set den samme.

DC-32-tændingsvognen har 3 aksel gearkasse, svinggearkasse inddelt i den aktive bogie aksel gearkasse (herefter benævnt aksel gearkasse Ⅰ) og den drevne bogie aksel gearkasse (i det følgende benævnt aksel gearkasse Ⅱ) to slags. DC-32-type tampbil med højhastighedstog, gearkasse med lav hastighed to sæt kørselssystem, højhastighedstog med hydraulisk mekanisk transmission, lavhastighedstog med hydrostatisk transmission.

Hastighedskøretøjets højhastighedstog er drevet af to akser. Bevel Gearbox de to akser af den forreste bogie er den aktive aksel, og dens transmissionsrute er: Motor → drejningsmoment omformer → transmission → udgangsaksel → gearkasse → aksel gearkasse → hjul.

Når tampkøretøjets drift går, er det en stamp-tændingsoperation. kræves hyppig start, bremse eller vende, er transmissionsruten: Motor → Hydraulisk transmission → Pumpe → Oliemotor → Reduktionsmotor → Drivaksel → Drivaksel Udgangsaksel → Drivaksel → Overføringsboks → Akselkasse → Hjul → Hjul. Samtidig kører en anden oliemotor (hjælpemotor) en aksel på den bageste bogie, Bevel Gearbox som et hjælpedrev, der øger hjulets trækkraft.

Består af kasse, lille bueformet gearindgangsaksel, stor bueformet gear og leje, Bevel gearkasse mv. Indgangsakslen og det lille buede skrå gear er lavet i en, Bevel Gearbox og den anden ende er forbundet med flangen gennem spline og flangen passerer gennem drivakslen og den bevægelige boks.

Aksel gearkasse Ⅱ struktur. Gearkassen anvender enkeltpolet cylindrisk geartilstand, består hovedsagelig af 2 akser. Indgangsakslen 5 er den første akse, og den indgående ende er forbundet med motoren gennem splinesen, og et lille, lige cylindrisk tandhjul, som kan glide langs aksen, er fremdriftsboksen monteret på akslen ved hjælp af en spline 8. Bevel Gearbox Aksel 3 er den anden aksel, og akslen er lastet med et stort anspender gear 1, som driver akslen til at rotere. Akselgearkassen er forsynet med en kobling af cylinderdrevet, og indgreb og adskillelse af det store anspændingshjul 1 fuldendes ved at skubbe gaffel 7 på koblingsakslen 6 for at drive det lille ansporingshjul 8.

Aksel gearkassen er ⅱ med en kobling betjent af en cylinder, Bevel Gearbox gearet 8 er adskilt fra gearet 1 med høj hastighed og gearet 8 er masket med gearet 1 gennem den vindstyrede cylinder, når operationen går, som bliver den aktive aksel. Gearkasse Denne aksel gearkasse på grund af koblingsakselens konstruktion, så i to konverteringskonflikter, hvis cylinderens styredel ikke kan fuldføre Gear 8-bevægelsen, vil det føre til hele transmissionssystemet beskadigelse, Bevel Gearbox Derfor skal der på almindelig tid være opmærksom på koblingens vindcylinderkontrol del af inspektionen og vedligeholdelsen.