Mitgearkasse Hovedbrug

Mitgearkasse gearkasse er en slags industrielle komponenter, den kan passere transmissions gear system for at fuldføre kraftoverførslen opgave, samtidig gearkasse som et gearkasse tilbehør tilbehør, i kemiske industrien er også meget bred anvendelse. I dette papir beskrives anvendelsen af ​​gearkasse, MITTER Gearbox, den almindelige fejl i gearkassen og diagnoseforanstaltningerne i detaljer.

Brugen af ​​gearkasse

Hovedanvendelsen af ​​gearkassen er som følger: For det første kan den ændre transmissionshastigheden gennem gearkassen, der ofte omtales som "gearkassen" i industrien. For det andet kan gearkassen ændre drejningsmomentet, det vil sige i samme kraft af præsten, jo større gearets gear, gearakslen er, desto mindre er drejningsmomentet jo større; gearkasse, der anvendes til kraftdistribution, i branchen kan personalet bruge en motor, Mitre Gearkasse gennem gearkasseens hovedaksel for at påvirke et antal akser, og så længe en motor vil trække flere belastninger; gearkassen har funktionen af ​​koblingen, bremsekoblingen er gearkassen, folk er fri til at adskille de to gear og derefter dele lasten og motoren fra hinanden; I transmissionsretningen er det tilrådeligt at bruge to-fanformede gear til at transmittere kræfterne i en vertikal retning til rotationsaksen på den anden side.

For det andet er den typiske fejl i gearkasse ydeevne

Gennem analysen af ​​gearkassens praktiske anvendelse er det ikke svært at fastslå sin fejl. Hele gearkassesystemet indeholder lejer, gear, transmissionsaksel og låsekonstruktion og andre komponenter, som en slags almindeligt anvendt mekanisk elsystem, det er i kontinuerlig bevægelse på samme tid, det er meget let at fremstå mekanisk fejl i dele, især lejer, gear og drivaksel af disse tre dele, Mitre Gearbox den anden fejl sandsynlighed er betydeligt lavere end dem.

Når gearet udfører opgaven, er funktionsparameteren uden for den tilladte maksimale kritiske værdi på grund af manglen på evnen til at arbejde på grund af forskellige komplicerede faktorer. Dens manifestation er også multifarious, den generelle situation er den opdelt i to hovedkategorier: den første er gearet i den kumulative rotation gradvist produceret, fordi gearets ydre overflade befinder sig i processen med at bære relativt stor belastning, Mitre gearkasse i mellemrummet mellem garnet og den relative rullekraft og glidekraften, glidningstidspunktet for friktion og poler i den modsatte ende af retningen er lige omvendt. Over tid vil den langsigtede mekaniske drift gøre gearlimning, revner, øge graden af ​​slitage, gearet bliver uundgåeligt. En anden form for fejl skyldes, at personalet ikke er fortrolig med sikker drift eller overtræder arbejdsspecifikationen og anmodningen om installation af gear uagtsomhed eller i den oprindelige fabrikation for manglende forekomst af skjulte farer, Mitre Gearbox denne fejl er ofte fordi det indre hul og den ydre cirkel af gearet ikke er det samme center, gearet interaktion mellem formen af ​​fejlen og akselfordeling asymmetri.

Desuden er akslen i gearkassen af ​​hver del også tilbøjelig til at glide af delene, når der er en relativt stor belastningsaksel, vil akslen hurtigt deformere, direkte inducerer gearkassen til denne fejl. Når gearkassens fejldiagnostik er deformationsgraden af ​​forskellige akser på virkningen af ​​gearkassefejl, er det uoverensstemmende, selvfølgelig vil der være en anden fejlydelse, således at forvrængningsaksen også har en tung og mild. Axis ubalance vil forårsage fiasko, årsagerne er som følger: I belastningen af ​​miljøet arbejde, er Mitert gearkasse over tid deformation også uundgåelig; selve akslen udsætter en række defekter i mange procesprocesser, såsom produktion, fremstilling og forarbejdning, hvilket resulterer i en alvorlig ubalance i den nye støbte akse.