Bevel Gearbox Meget Bred

De metallurgiske gearkasse typer og anvendelser er meget omfattende, hovedsagelig gennem indgribning og transmission mellem gear for at accelerere, Bevel Gearbox decelerere, ændre transmissionsretningen, ændre drejningsmoment eller distributionseffekt for at imødekomme behovene ved forskellige metallurgiske kraftoverførsler. Bevel Gearbox Metallurgisk gearkasse anvendes ikke kun til en række mainframe-udstyr, såsom stangtråd, profil eller plade af ru, efterbehandling og lodret rulle, såsom hovedgearkasse, men også til en række hjælpeudstyrs transmissionssystem , flyvende saks, coiling maskine, stansemaskine, slibemaskiner og transportbånd. Som et af de mest kritiske metallurgiske udstyr, hvorvidt den metallurgiske gearkasse kan fungere stabilt og pålideligt, er relateret til den normale drift af hele produktionslinjen, hvilket vil medføre alvorlige konsekvenser, hvis det fejler. Metallurgisk gearkasse er normalt i kraftig belastning, belastningsbelastning, høj eller lav hastighed, høj temperatur eller høj forurening og andet hårdt arbejdsmiljø, det skyldes arbejdsmiljøets særlige karakter og vedvarende pålidelig efterspørgsel efter arbejde. Bevel Gearbox metallurgisk gearkasse til matchende lejer fremsætter strengere krav. Med højtydende lejer er det korrekte udvalg af lejer, tolerancer, indledende clearance og monteringsdimensioner forudsætninger for at sikre kontinuerlig og pålidelig drift af gearkassen.

Metallurgiske gearkasse lejer er generelt vedtaget med dobbeltrulle rullelejer kombination for at opfylde tung belastning og high-power power transmission krav. Rullelejer er koniske rullelejer, cylindriske rullelejer og selvjusterende rullelejer. Den type lejer, der anvendes i metallurgiske gearkasser, bestemmes af gearkrafts kraftbetingelser og de forskellige lagers egenskaber. Dobbeltrør koniske rullelejer har en god radial og aksial komposit lastkapacitet. Bevel Gearkasse med indvendig afstand kan justeres, og for at forbedre transmissionssystemets stivhed er koniske rullelejer derfor metallurgiske gearkasse design foretrukne bærende type. Tilspidsede rullelejer er dog også mangelfulde, som f.eks. Høj pris og har ikke selvjusterende og excentrisk kapacitet, så den metallurgiske gearkasse er også et stort antal andre typer lejer, såsom selvjusterende eller cylindriske rullelejer.

Metallurgiske gearkasser blandes ofte med forskellige typer lejer for at opnå optimal design. Sammenlignet med det koniske rulleleje har det selvjusterende rulleleje lavere omkostninger og kan modstå den aksiale kompositbelastning under den specifikke stressbetingelse. Den største fordel ved selvjusterende rullelejer er evnen til at justere hjertet, kan arbejde under ekscentriske forhold. Når lagerets ydre dimension er ens, kan det cylindriske rulleleje med dobbeltrør anvendes til at opnå den højere radielle lejekapacitet, men lejet kan ikke modstå aksial belastning. Normalt, når cylindriske rullelejer vælges til radiale og aksiale kompositbelastningsforhold, skal en gearkasse eller anden type leje bruges til at modstå aksial belastning.

Med dobbeltside koniske rullelejer er den ene ende af lejet normalt sat til "fast ende", det vil sige at lejet inde i og uden for enden af ​​ringen ikke efterlader spalten, Bevel Gearbox den aksiale positionering og bærer den aksiale belastning ; den anden ende er en "flydende ende" for at absorbere gearakslen termiske udvidelse og kumulative tolerancer. Den "flydende ende" bærer kun radialbelastning, den yderste ringendens endeflade og lejersædeendækslet og den tilbageholdende skulder skal reservere tilstrækkelig clearance for at afbryde gearakslens aksiale forskydning efter den opvarmede ekspansion, den detaljerede struktur er vist i fig. 1. For at forbedre transmissionsmomentet anvendes maskeringsformen for spiralformede gear i vid udstrækning i metallurgisk gearkasse. Under kraftige belastningsforhold er det ikke nemt at fremstille slagvibrationer, stabil drift og stor belastningskapacitet, skruehjulskasse, så spiralformede tandhjul er bedre end spidsgear under kraftige transmissionsforhold.

Det spiralformede gear indgriber imidlertid i et yderligere aksialt tryk og virker på det "faste ende" leje. Når aksialtrykket er stort, er det en ideel løsning at vælge dobbeltridsformet rulleleje som "fast ende" eller for at tilføje trykbelægning. Når gearakslen kun har et enkelt spiralformet gear, og gearakslen "fast ende" vælger det sfæriske rulleleje, skal der tages hensyn til forholdet mellem aksens maksimale aksiale og radiale kraft. Selvjusterende rulleleje på grund af dets egne strukturelle egenskaber, når lejet er udsat for aksial kraft mere end sin egen diameter på 1/3 eller 1/4 (ifølge den specifikke lejeserie), vil lejet fremstå som en sidevalskraft , den anden side rulle uden belastning situation. Ikke-kraftige endevalser i rotationsprocessen kan ikke styres og placeres i løbevognen, forekomsten af ​​rulleskæv, skid og slagbøjle mv., Alvorlig kan føre til brudbrud. Forgearkasse bærer for tidligt fiasko. Dobbeltspidsede rullelejer styres af rent rullende og rullende endeflade, som kan bruges til større aksialkraft og enkeltrulle rullelejeforhold ved at styre leje clearance, Bevel Gearbox og karakteristika og forskelle i de to typer lejer kan være set i figur 2. "Fast ende" lejer, der bærer radial aksial kompositbelastning for at dele akseludholden og forbedre levetiden, "fast ende", der generelt er placeret i den mindre ende af den mindre ende, "flydende ende" anbragt i den store ende af den større ende.